Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποιοι είμαστε

Το 2021 δημιουργήθηκε το Physio Restart στο Λαγονήσι.

Ένα πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας που παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, σε συνδυασμό με την υγεία κ την άθληση. Ένας σύγχρονος χώρος 200τμ όπου στεγάζονται τα τμήματα φυσικοθεραπείας, Pilates, Pilates Reformer, ειδική γυμναστική για άτομα άνω των 60 ετών και ειδικά προγράμματα για γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη.

Όλοι οι χώροι του Physio Restart ειναι προσβάσιμοι σε άτομα ΑΜΕΑ.

Στόχος μας ειναι η ταχύτερη αλλά κ ασφαλέστερη επανένταξη των ασθενών κ των αθλητών στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Σε ποιους απευθυνόμαστε:

  • Ασθενείς που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας, τραυματισμούς, αθλητικές κακώσεις κλπ - Μυική ενδυνάμωση
  • Άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.
  • Μείωση βάρους
  • Αθληση
  • Άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την φυσικής τους κατάσταση
Εικόνα
logo wide

Το Physio Restart, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και για όσο διάστημα διαρκεί η Πανδημία, τροποποιεί το πρόγραμμα του και τις προσφερόμενες υπηρεσίες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια και προστασία της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα το ίδιο υψηλό επίπεδο τόσο στην αποκατάσταση όσο και στην θεραπεία, που είχε και πριν την κρίση της Πανδημίας. Για τον λόγο αυτό, η πρόσβαση στον χώρο επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν προηγουμένως επικοινωνήσει με την γραμματεία του Physio Restart για κλείσιμο ραντεβού και φυσικά ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες του εξειδικευμένου προσωπικού.

Η αυστηρότητα στην τήρηση των Μέτρων Ατομικής Προστασίας, όπου αυτό απαιτείται, είναι για το καλό όλων και θα υπάρχει μέχρι και την πλήρη άρση των μέτρων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία.