Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Υπηρεσίες

Τί είναι η φυσικοθεραπεία;

 

Η Φυσικοθεραπεία αποτελεί μια ειδική μορφή θεραπείας συνεχώς εξελισσόμενη, η οποία ασχολείται με την αποκατάσταση της σωματικής αλλά και της ψυχικής υγείας, χρησιμοποιώντας φυσικά μέσα, εξειδικευμένα μηχανήματα, ειδικές τεχνικές, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Στη φυσικοθεραπεία ως μέσο θεραπείας και αποκατάστασης δεν είναι μόνο τα μηχανήματα αλλά είναι εκείνες οι  τεχνικές που εφαρμόζονται μέσω των χεριών από τον εξειδικευμένο θεραπευτή.

Η Φυσικοθεραπεία χρησιμοποιείται ευρέως σε τραυματισμούς και παθήσεις του ανθρώπινου σώματος.

Εικόνα
logo wide

Το Physio Restart, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και για όσο διάστημα διαρκεί η Πανδημία, τροποποιεί το πρόγραμμα του και τις προσφερόμενες υπηρεσίες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια και προστασία της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα το ίδιο υψηλό επίπεδο τόσο στην αποκατάσταση όσο και στην θεραπεία, που είχε και πριν την κρίση της Πανδημίας. Για τον λόγο αυτό, η πρόσβαση στον χώρο επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν προηγουμένως επικοινωνήσει με την γραμματεία του Physio Restart για κλείσιμο ραντεβού και φυσικά ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες του εξειδικευμένου προσωπικού.

Η αυστηρότητα στην τήρηση των Μέτρων Ατομικής Προστασίας, όπου αυτό απαιτείται, είναι για το καλό όλων και θα υπάρχει μέχρι και την πλήρη άρση των μέτρων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία.