Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κατ’ οίκον θεραπειες

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ

Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των ασθενών στο σπίτι τους, όταν οι περιστάσεις δεν επιτρέπουν τη μετάβαση τους  στις εγκαταστάσεις μας. 

Στα πλεονεκτήματα της κατ’ οίκον θεραπείας συγκαταλέγονται η λειτουργική προσαρμογή στο οικείο περιβάλλον και η αποφυγή μετακινήσεων.

Όλο το εύρος των απαιτούμενων θεραπευτικών προσεγγίσεων εκτελείται με τη χρήση φορητού φυσιοθεραπευτικού εξοπλισμού.

Κατηγορία
Εικόνα
logo wide

Το Physio Restart, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και για όσο διάστημα διαρκεί η Πανδημία, τροποποιεί το πρόγραμμα του και τις προσφερόμενες υπηρεσίες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια και προστασία της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα το ίδιο υψηλό επίπεδο τόσο στην αποκατάσταση όσο και στην θεραπεία, που είχε και πριν την κρίση της Πανδημίας. Για τον λόγο αυτό, η πρόσβαση στον χώρο επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν προηγουμένως επικοινωνήσει με την γραμματεία του Physio Restart για κλείσιμο ραντεβού και φυσικά ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες του εξειδικευμένου προσωπικού.

Η αυστηρότητα στην τήρηση των Μέτρων Ατομικής Προστασίας, όπου αυτό απαιτείται, είναι για το καλό όλων και θα υπάρχει μέχρι και την πλήρη άρση των μέτρων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία.